21 oktober 2010

20 Oktober - Sömnlös.

Bild på Janas nya tatueringar som jag gjort! :)
Men de är inte klara än!

Jaha, då var klockan 05.53. Vaknade med ångest för ungefär en timme sedan. Min dator la av igår, så just nu sitter jag i datorsalen på tvåan. (Marcus ska hjälpa mig att lösa problemen) Är trött på att sova lite. Knappt fyra timmar inatt. Vaken tid igår; 20 timmar. Hur orkar jag? Lång dag i skolan idag också, tjugo i fyra. Fast vi har drama de sista tre timmarna. Fast jag är lite nervös, jag gillar inte att stå inför andra och läsa, då vi ska läsa upp en dikt inför gruppen. Men vi får se hur det går. Jag hör vakna människor i byggnaden, det är nog matleveransen. Hörde en lastbil här utanför för en stund sedan. Känner hangover idag också, men som sagt så går det ju inte så bra trots sömntabletter.. Suck.

Dagen igår var sådär händelserik. Skulle iväg och kvittera ut pengar från expeditionen för att inhandla spel till internatet. Men så blev det lite missförstånd och saker, så vi kom inte iväg. Det fixar killarna innan fredag. Sedan fick vi gå upp på respektive våning för att skriva en lista på vad som fattas i köken. Vi fick ihop ett helt avfyra med småsaker som fattas i lådorna. Och en ny micro skrev vi upp med tusen utropningstecken. Haha, skojar inte när jag säger att det tar över fem minuter att poppa en påse popcorn! Och så är den klar i ena sidan och så brinner det nästan i andra. Och vi vill verkligen inte riskera att brandlarmet går. För sist fick vi sitta i tre timmar i kylan. Och då kom det ingen räddningstjänst heller för att larmet inte var kopplat till dem. Så vi fick väcka en lärare som bor här på skolans område och ringa rektorn som också kom hit. Och saken var den att det inte brann! Visade sig att det var någon idiot som hade rökt på rummet trots det bara var någon dag innan som vi hade möte, då det togs upp att man Absolut inte kunde göra det efter att de nya larmen instalerats. Jaja, i vilket fall så fortsatte dagen med att vi slutade innan lunch. Jag och Frida gick ut för att ta en liten promenad, sedan ville jag och Jana fördriva tiden på bästa sätt innan middagen, som var Pasta Carbonara! Gott! (Slutade efter lunch) Vi satte oss för att gadda hennes vader. Jag blev väldigt nöjd. Men vi gjorde bara konturerna på den ena. Och ja, som sagt så får jag sätta mig här i salen vid tillfälle och lägga upp en bild på mitt senaste verk. Kvällen fortsatte med att folk spelade Risk. Jag och Sussi spelade en typ av Alias, sjukt stressigt, men kul! Sen joinade fler och klockan sprang iväg. Sedan var det läggdags, myste lite med Empire Records soundtracket lite sen somnade jag så småningom.

Frukost om en och en halv timme. Havregrynsgröt som vanligt, det är gott tycker jag! Mums! Men de har bara lyckats göra den absolut perfekt en gång. Lagom tjock, lite salt. Men havrepuffar och cornflakes, som vanligt. Hoppas på gott pålägg till mackan också. Helst skinka och gul paprika! Sen har jag svenska, då ska vi fortsätta analysera en film som vi sett de senaste två dagarna, och analyserade igår också. Jag gillar svenskalektionerna, tycker faktiskt att det är ganska kul. Och vi har en bra lärare också! Matematik efter det. Håller på med procent, fjärde kapitlet. Men ska göra prov på det första, men det är ganska lätt. Hade missförstått och inte gjort prov efter varje kapitel. Men hallå, inte för att vara sån, men jag kan lösa nästan ett och ett halvt kapitel per lektionstillfälle, 80 minuter. Men jaja. Sedan lunch då, vet inte alls vad det blir, men maten brukar vara helt okej. Ibland smaklös och ibland lite för salt. Gårdagens lunch var väldigt torr, i alla fall min. Äter annan mat än de andra. Tyvärr går den inte ens att jämföra med maten vi fick på Fram! Det var lyxigt! Jag kan saknar Fram ibland. Men jag trivs här på internatet med alla underbart trevliga människor.

Nu; nörda lite. Sedan läsa ut min bok, har bara några sidor kvar, och skriva lite om den.
Haha, resenssionen ska vara klar vecka 45.. Jag tror att jag kommer att hinna!
Undra hur många som orkar läsa allt strunt jag skriver om.. :P Hejsvejs!

_____________________________________________________________________

21.50

Kvällen är åter här och jag somade efter att jag försökt läsa lite. Började på en ny bok. 'S som i Syster' Den verkar ganska flummig, men efter några sidor kommer man in i den. Hoppar ganska mycket i tid och åldrar. Men ja, den är nog bra, återstår att se helt enkelt. Sov tre timmar, om lite lite mer. Det var hur skönt som helst! Jag vaknade av att det knackade på min dörr, det första jag tänkte var 'Vem i helvete knackar på min dörr mitt i natten?!' Men strax efter ringde Frida och frågade vad jag gjorde och hon bad mig att komma ner. Frågade vad klockan var och halv nio blev svaret. Haha, jag förstod ingenting. När jag kom ner satt de andra och spelade spel. Fick hela tiden för mig att det var fredag. Men det var ju faktiskt fortfarande torsdag. Men det är onsdag.. Ligger en dag före och att sova 'middag'' på kvällen fick det ju inte att bli bättre. Jag satte mig coh drack saft och åt en knäckemacka som smakade kanel, mycket god faktiskt! Sedan var jag med på en runda. Sedan sprang ni alla upp till datorsalen och kollade våra Facebooks.
_____________________________________________________________________
02.17
Sitter med Tina uppe i datorsalen. Har skrattat åt sjuka citat och meningar. Designat almenackor, pratat om universum, alla stjärnor och planeter. Har precis kommit in efter en cigg i det kalla vädret, efter att vi ätit lite lagom överkokta makaroner. Nu sitter vi här igen och ingen av oss kan sova. Spelar spel på Facebook och är allmänt dryga. De andra fick för typ tre timmar sedan för att lägga sig. Sussi och Johannes kom tillbaka från stan, skitfulla. Men det verkade som att de hade haft en bra utekväll! Kenny Starfighter! Hallå, kan man bli ballare än honom!? Och vet ni vad det bästa är? Innan Jana gick och la sig så tittade hon ut genom fönstret. Och vet ni vad? DET SNÖADE!! I oktober! Snön har detssutom lagt sig på gräsmattan här utanför, och vägarna! Jag och Jana bara sprang genom korridoren, sladdade vid kröken, snubbla nästan i trapporna. Sprang ut utan jackor och började dansa och sjöng snölåtar. 'Jag ser det snöa, jag ser det snöa, det var väl roligt, Hurra! Nu är det vinter, nu är det vinter, som vi har önskat, Hurra!' Snöflingor på tungan är så mysigt! Vi blev glada, men kallt var det. Men noll eller minus var det ju inte i alla fall. Men ja, hoppas det ligger kvar imorgonbitti. Vi ropade så högt vi kunde mot alla fönster där folk sov.. 'DET SNÖAR!!' Men ingen tände lamporna..
Tina säger att hon börjar bli trött.
Men inte lägga sig, nej nej.
- Jag blir nog pigg snart igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar