1 mars 2012

Det var en fin och en väldigt vårig dag igår. Mötte upp Marcus på stationen runt halv två. Vi gick en runda på stan, en lång sådan. Först tittade vi in hos min läkare och anmälde en önskad tid, sedan vidare till Panduro och köpte ny ståltråd och andra saker jag behövde. Så nu kan jag pyssla igen när jag vill! Vi åt sen middag på torget och smälte maten på väg till affären. Handlade lite jag behövde och sedan gick vi hem. Drack en kopp kaffe, sedan kom de andra hem kort efter. Det blev en trevlig stund vid köksbordet med mer kaffe och lek.
Följde Marcus till tåget vid halv åtta och kilade inom affären igen och köpte mjölk och vindruvor. Sedan gräddade vi baguetter i ugnen som kvällsfika. Jag satte mig på rummet och började rita som kvällen innan och lyssnade på musik. Klockan blev tolv och sedan två. Till slut gick jag och la mig och somnade runt tre. Alltid lika sent, måste börja vända tillbaka dygnet!

Idag vaknade jag vid elva av att min läkare ringde mig. Jag bet ihop och rynkade pannan och spottade ur mig allt jag känner och allt som inte fungerade och fick en tid redan imorgon eftermiddag. Känns skönt. Hoppas att vi kan göra något åt hela karusellen.. Är lite på bristningsgränsen just nu..

Nu ska jag måla alla mina naglar och äta frukost.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar